Kinderpraktijk Mikado

LogoDe Coole Kikker

Sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 9-12 jaar.

Gaat het op school niet goed? Vind je contact met je klasgenoten lastig? Of denk je wel eens dat niemand je aardig vindt? Met de training kunnen we helpen! Iedereen tussen de 9 en 12 jaar die moeite heeft met contact met klasgenoten op school kan de Coole Kikker training volgen.

Je wordt misschien gepest, kunt lastig vrienden maken of vindt het heel moeilijk om samen te werken. De Coole Kikker is een training waar je sociale vaardigheden verbetert en aanleert. Sociale vaardigheden zijn bijvoorbeeld vrienden maken en houden, omgaan met pesten en samenwerken met anderen. Bij de Coole Kikker training ga je samen met andere kinderen theorie leren en ga je verschillende lastige situaties oefenen.

 

 

Wat leer ik bij Coole Kikker?

Wie ben jij?

Complimentjes geven en ontvangen

Wat je denkt ben je zelf

Mag ik meespelen?

Wat doe je als iemand iets anders wil doen dan jij?

Hoe zeg je NEE, zonder ruzie te krijgen?

Stop ermee!

Knokken, niets doen of aanpakken

Pesten en geplaagd worden

Hoe kun je een foutje toegeven?


En wat leren jouw ouders?
Voor je ouders zijn er 2 aparte bijeenkomsten, zodat zij op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij Coole Kikker. Ze leren ook hoe ze jou het beste kunnen helpen, zodat je er samen voor kunt zorgen dat het thuis ook beter gaat. De Sociale vaardigheidstraining De Coole Kikker wordt gegeven aan een groepje van maximaal 6 kinderen.


Kinderen die gezellig omgaan met leeftijdgenoten, terwijl ze ook voor zichzelf en anderen durven op te komen, voelen zich beter en kunnen tegen een stootje.

De training wordt gegeven in Heeze of op school.

U kunt aanmelden via het inschrijfformulier